Ontstoppingsdienst

Een verstopte afvoerbuis zorgt voor heel wat hinder. Onze ontstoppinsgdienst is gespecialiseerd in het reinigen van afvoerleidingen.

Wij bieden je o.a. volgende oplossingen:

Ontstoppen van je WC

Een verstopt toilet is geen leuke ervaring. Het water in de wc loopt traag door of helemaal niet meer, of het water komt omhoog bij het doorspoelen. Oorzaken kunnen zijn : geurblokjes die per ongeluk mee doorspoelen, gebruik van vochtige doekjes, doorspoelen van bv een dweil, etensresten, frituurolie, ... Een oorzaak buitenshuis is waarschijnlijk een volle septische put. Dan volstaat het meestal om de septische put te ruimen. 

Toilet Otntstoppen

Rioclean werkt snel en netjes om je ongemak te beperken. Onze techniekers ontstoppen je WC vanuit de septische put of een controleput.

Ontstoppen van je riolering

Om vastgezette zeepresten, vetten, bladeren en andere verstoppingen te verwijderen, gebruikt Rioclean hogedrukslangen met speciale spuitkoppen. We zorgen voor een snelle interventie. Dankzij jarenlange ervaring, expertise en vakkundig materiaal zijn de meeste interventies opgelost binnen een uur.

Ontstoppen van je keukenafvoer

De oorzaak van een verstopping is meestal een ophoping van keukenvet. Onze techniekers weten van aanpakken. Vanaf een diameter van 4 cm reinigen ze de keukenafvoer onder hoge druk, zo verwijderen we de verstopping en worden de wanden van de afvoer grondig gereinigd. 

 

 

Heb jij ons nodig? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

"De mannen van rioclean hebben me echt uit de nood geholpen. Na mijn telefoontje waren ze snel bij ons thuis en ze hebben ook nog alles proper en netjes achter gelaten."

Marianne Steyls

"Deze mensen kennen hun vak door en door! In een mum van tijd was het probleem thuis opgelost. Verder gaven ze ons nog nuttige tips om toekomstige problemen te voorkomen."

Marnik Metten

"Bekwame en vriendelijke mensen. Het probleem was vrijwel meteen opgelost! Beveel ze ten zeerste aan!"

Jolien Reekmans

"Ik ben tevreden met de manier van werken en hoe de werken zijn uitgevoerd!"

Koen Smeers