Zandvangers ledigen en reinigen

Verstopte riolering voorkomen? Doe beroep op Rioclean om de zandvangers te laten reinigen. Een onderhoudscontract is ook mogelijk.

Zandvangers voorkomen moeilijkheden bij de zuivering van afvalwater. Truck- of carwash installaties, garages, transportbedrijven, steenkapperijen, ...  beschikken over zo’n slibput voor het opvangen van het afvalwater na bv het wassen of afspuiten van voertuigen. Het zand bezinkt in de put terwijl het water naar de riolering vloeit.

Met een regelmatige reiniging van de zandvangers voorkom je een verstopping van de riolering.

Afvalverwerking

Rioclean vervoert het opgezogen afvalwater en slib naar een erkende afvalverwerker. Je ontvangt de juiste verwerkingsattesten voor de jaarlijkse meldingsplicht aan Ovam. 

Je kan uiteraard ook een onderhoudscontract afsluiten. In dat geval komt Rioclean de  zandvanger met een bepaalde frequentie ledigen.

Heb jij ons nodig? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

"Deze mensen kennen hun vak door en door! In een mum van tijd was het probleem thuis opgelost. Verder gaven ze ons nog nuttige tips om toekomstige problemen te voorkomen."

Marnik Metten

"Ik ben tevreden met de manier van werken en hoe de werken zijn uitgevoerd!"

Koen Smeers

"Bekwame en vriendelijke mensen. Het probleem was vrijwel meteen opgelost! Beveel ze ten zeerste aan!"

Jolien Reekmans

"De mannen van rioclean hebben me echt uit de nood geholpen. Na mijn telefoontje waren ze snel bij ons thuis en ze hebben ook nog alles proper en netjes achter gelaten."

Marianne Steyls