Vetputten en vetafscheiders ledigen

Laat je vetafscheider nu reinigen door Rioclean. Deze moet je minstens 1 keer per jaar laten ledigen voor een goede werking van de put.

 Het gebruik van een vetput is verplicht voor voedingsverwerkende bedrijven zoals restaurants, slagerijen, supermarkten en industriële bakkerijen. Vet lost niet op in water, en vetten in het afvalwater zorgen voor verstopte leidingen. In een vetafscheider zinkt het slib naar de bodem, en het afvalwater wordt afgevoerd naar de riolering. Het vet en slib in de vetafscheider dikken zo meer en meer aan.

Een vetafscheider moet je minstens 1 keer per jaar laten ledigen voor een goede werking van de put.

Rioclean zorgt voor een correcte lediging en reiniging van de vetafscheider. Indien nodig, ontstoppen we ook de afvoeren, aangezien het vet zich daar ook vastzet. 

Ligt de put veraf? Geen probleem voor Rioclean. Wij beschikken over ruim 70 meter zuigdarmen.

Afvalverwerking

We vervoeren het opgezogen afvalwater naar een erkende afvalverwerker. Samen met de factuur ontvang je de juiste verwerkingsattesten voor de jaarlijkse meldingsplicht aan Ovam. 

Wil je een onderhoudscontract afsluiten zodat we de vetafscheider met een bepaalde frequentie leegmaken? Dat is geen probleem.

Heb jij ons nodig? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

"Bekwame en vriendelijke mensen. Het probleem was vrijwel meteen opgelost! Beveel ze ten zeerste aan!"

Jolien Reekmans

"Ik ben tevreden met de manier van werken en hoe de werken zijn uitgevoerd!"

Koen Smeers

"De mannen van rioclean hebben me echt uit de nood geholpen. Na mijn telefoontje waren ze snel bij ons thuis en ze hebben ook nog alles proper en netjes achter gelaten."

Marianne Steyls

"Deze mensen kennen hun vak door en door! In een mum van tijd was het probleem thuis opgelost. Verder gaven ze ons nog nuttige tips om toekomstige problemen te voorkomen."

Marnik Metten