Over Rioclean

Is je toilet verstopt? Loopt de gootsteen niet meer af? Moet de septische put worden geledigd? Wanneer huis-, tuin- en keukenmiddeltjes niet werken, bel je beter naar een professionele ontstoppingsdienst. Particulieren, horeca, overheid en industrie doen al meer dan 20 jaar een beroep op Rioclean voor ontstoppings- en ruimingswerken.

Een goede uitrusting met respect voor het milieu

Afval heeft een grote impact op het milieu. Wij bij Rioclean produceren geen afval, we halen het op. Dit doen we op een verantwoordelijke manier, met oog voor het milieu. Voor elke job hebben we de gepaste wagen. Van klein formaat wagens, ideaal voor ondergronds parkings of moeilijk bereikbare plaatsen, tot grote combi vrachtwagens. We investeren voortdurend in nieuwe technologie, nieuwe camera's, en rijden met recente voertuigen waardoor we een optimale werking kunnen garanderen. 

 

"Deze mensen kennen hun vak door en door! In een mum van tijd was het probleem thuis opgelost. Verder gaven ze ons nog nuttige tips om toekomstige problemen te voorkomen."

Marnik Metten

"Ik ben tevreden met de manier van werken en hoe de werken zijn uitgevoerd!"

Koen Smeers

"Bekwame en vriendelijke mensen. Het probleem was vrijwel meteen opgelost! Beveel ze ten zeerste aan!"

Jolien Reekmans

"De mannen van rioclean hebben me echt uit de nood geholpen. Na mijn telefoontje waren ze snel bij ons thuis en ze hebben ook nog alles proper en netjes achter gelaten."

Marianne Steyls