Over ons

Sinds 1992 groeide Rioclean uit tot een vaste waarde binnen de sector, want Rioclean maakt snel korte metten met je frustraties. Heb je nood aan de aanpak van een expert?

Bel dan meteen naar het telefoonnummer: 011 98 84 30 .

Rioclean is gesitueerd in Alken en bedient een ruime regio (Limburg, Vlaams-Brabant). Verwacht je aan een vakkundige service van onze express dienst.

Het antwoord op je vragen

Wat is de oorzaak van geurhinder? Waarom keren verstoppingen terug? Wat moet ik doen bij een verstopte riolering? Staat het antwoord op je vragen niet in de rubriek “Veelgestelde vragen”, dan kan je altijd een berichtje sturen via ons contactformulier. Eén van onze medewerkers geeft je zo snel mogelijk een antwoord op maat.

Rioclean is een erkende ophaler en vervoerder van afvalstoffen: OVAM nr. 39657. Alle opgezogen afvalwater wordt op een milieuvriendelijke en correcte wijze afgevoerd.

Wij werken met een voorrijkost en een vast uurtarief. Er zijn dus geen onverwachte kosten. Goed om weten: 80 procent van alle particuliere ontstoppingen zijn op 1 uur opgelost!

"Bekwame en vriendelijke mensen. Het probleem was vrijwel meteen opgelost! Beveel ze ten zeerste aan!"

Jolien Reekmans

"Ik ben tevreden met de manier van werken en hoe de werken zijn uitgevoerd!"

Koen Smeers

"Deze mensen kennen hun vak door en door! In een mum van tijd was het probleem thuis opgelost. Verder gaven ze ons nog nuttige tips om toekomstige problemen te voorkomen."

Marnik Metten

"De mannen van rioclean hebben me echt uit de nood geholpen. Na mijn telefoontje waren ze snel bij ons thuis en ze hebben ook nog alles proper en netjes achter gelaten."

Marianne Steyls