Bel ons

Een rioolprobleem in As?

Ontstoppingsdienst As

Als u last heeft van een verstopping in uw woning of bedrijfspand, bent u gebaat bij snelle en professionele hulp. Rioclean lost als dé ontstoppingsdienst in As uw probleem op propere wijze op.

Naargelang waar de ontstopping moet gebeuren hanteren we verschillende technieken. Rioclean gaat op zoek naar de oorzaak en pakt deze bij de wortel aan.

Een probleem met je afvoer ?

Onze betrouwbare ontstoppingsdienst As biedt
snelle en veilige oplossingen

Ontstoppingsdienst Rioclean bedient de volledige provincie Limburg (BE) vanuit As. Zowel particulieren als bedrijven.  Onze specialisten komen in As snel ter plaatse met alle uitrusting om uw probleem op te lossen.

Onze ontstoppingsdienst in As doet aan ontstopping, septische put ledigen, camera inspectie, geurdetectie, ontkalken, ruimingswerken, regenwaterput reinigen en rioleringswerken. We zijn actief in de gehele provincie Limburg (As, Hasselt, Tongeren…).

Septische put ledigen in As

Woont u in As en komen uw sanitaire voorzieningen terecht in een septische put, die nodig moet worden geleegd? Schakel de professionals van Rioclean in, dat gespecialiseerd is in alle reinigings- en ruimingswerken. Wij zorgen voor een snelle en propere lediging van uw septische put. Het opgezogen afvalwater wordt afgevoerd naar Aquafin voor verwerking.

Ligt uw put veraf? Geen probleem voor Rioclean. We beschikken over ruim 70 meter zuigdarmen. Lees hier meer over de prijzen voor het ledigen van de septische put.

Regenwaterput reinigen in As

Net zoals septische putten is het belangrijk om regenwaterputten te reinigen in As, om te vermijden dat er op termijn vuiligheid door de filter glipt. Wanneer uw regenwaterput een vieze kleur of geur heeft, neem dan contact op met ons. Onze ervaren vakmensen pompen de put leeg en reinigen de bodem en wanden met hoge druk.

Meer dan 30 jaar sterk
in ruim- en ontstoppingswerk

  • Specialist in ontstoppen en ruimen
  • Express dienst
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Camera-inspectie in riolering om de verstoppingslocatie te traceren

Wanneer er een serieuzere verstopping is, is er een camera-inspectie van het riool nodig, om zo in beeld te brengen waar de oorzaak van de verstopping ligt. Wij beschikken over de nodige apparatuur en hebben jarenlange ervaring op het gebied van riool camera inspectie.

Wij inspecteren met camera’s de leidingen en stellen vast waar zich de verstopping exact bevindt.

Rioolinspectie in As middels geurdetectie

Hangt er constant een nare geur in uw woning of op uw terras? Geen probleem. Door rookdetectie kunnen onze vakmensen de rioolgeur snel opsporen zonder breekwerken.

Verder kan een camera-inspectie de oorzaak van ontstoppingen opzoeken en deze zelfs voorkomen wanneer het preventief wordt uitgevoerd.

Rioleringswerken in As

Rioclean is ook bij uitstek de partij voor al uw rioleringswerken in As. Of het nu gaat om een rioolrenovatie of leidingrenovatie, in beide gevallen kunnen we de leidingen in haar oorspronkelijke staat herstellen zonder uw vloer open te breken.

Wij hebben alle knowhow en expertise in huis om uw riolering te leggen, uw afvoerbuizen uit te breiden en aan te sluiten op het openbare domein. Wij voeren de werken vakkundig en zorgvuldig uit en garanderen u de perfecte afvoer van alle afvalwater.

Uw riool of leidingen laten ontstoppen in As?

Uw ontstoppingsdienst in regio As

Rioclean heeft de kennis en middelen om de oorzaak van uw problemen te lokaliseren en een gepaste oplossing uit te werken op maat van de klant. Zo zorgen we ervoor dat uw verstopte leiding of ander probleem eerst wordt vastgesteld alvorens onnodige kosten te maken.

We zijn gedreven om elk probleem op te lossen, steeds zonder schade te maken en steeds met de beste materialen en hulpmiddelen. Onze tankwagens beschikken over de nieuwste technologieën en apparatuur om zo efficiënt mogelijk te werken.

Contacteer Rioclean en onze vakmensen, experten in ontstoppingen in As, komen uw riool ontstoppen op een snelle en efficiënte manier. Anders kan u hier ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Betreft het grotere werken komen wij graag vrijblijvend kijken en opmeten om u een correcte prijsbestek te bezorgen.