Bel ons

Beerput ledigen in regio Limburg​

Als je je beerput niet tijdig laat ruimen, kan dat voor heel wat geur- en andere hinder zorgen. Wij snellen je te hulp in Limburg met een vloot perfect uitgeruste ruimwagens en inspectiewagens.

Hoe werkt een beerput?

In een beerput zitten bacteriën die afvalresten afbreken. Dit afbraakproces hoort vlot te verlopen, want de put is niet aangesloten op een rioolsysteem. Bovendien bestaat een beerput maar uit één compartiment. Omdat de afbraaksefficiëntie slecht is, moeten beerputten frequenter worden geledigd dan septische putten.

Laat op tijd je beerput leegmaken

Hoe beter je de beerput gebruikt en oplet met de materialen, hoe minder vaak je hem zal moeten ledigen. De frequentie van lediging is afhankelijk van het volume van de beerput en van het aantal inwonende personen. Voor een gezin met kinderen moet de beerput ledigen gemiddeld een keer per jaar plaatsvinden, voor een stel of alleenstaande minder vaak. Laat je beerput regelmatig ledigen om te voorkomen dat je toilet niet meer (vlot) doorspoelt.

Beerput kostprijs?

Prijs voor het ledigen van een beerput

Gemiddeld mag je rekenen op een prijs vanaf € 135,- excl. btw. Onze tarieven zijn voor een beerput tot 2000 liter inhoud. Bijkomende liters: € 30,- per 1000 liter. 15 meter aanzuigleiding is inbegrepen. Bijkomende meters aanzuigleiding: € 1,5- per meter. Prijzen zijn excl. 21% btw. Dat is de prijs inclusief verplaatsing en de afvoer en verwerking van afval. De ruimingswerken zelf nemen maximaal een half uur in beslag. Nadien ontvang je een officieel document als bewijs van de ruiming.

Dringend een beerput laten ledigen?

Laat je beerput ledigen in Limburg door Rioclean

Wij zorgen voor een snelle en propere lediging van jouw beerput. Het opgezogen afvalwater wordt afgevoerd naar Aquafin voor verwerking. Ligt je beerput veraf? Geen probleem voor Rioclean in Hasselt, Limburg. We beschikken over ruim 70 meter zuigdarmen. We beschikken over alle machines om de situatie van je beerput te analyseren en meteen de juiste oplossing voor te stellen.

Tip: voorkom verstoppingen van je beerput door de put regelmatig te laten ledigen. Bekijk ook onze veelgestelde vragen over beerputten.

Heb je vragen?

Ontdek onze veelgestelde vragen

Meer dan 30 jaar sterk
in ruim- en ontstoppingswerk

  • Specialist in ontstoppen en ruimen
  • Express dienst
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal
  • Meer dan 30 jaar ervaring