Bel ons

Ontstoppingsdienst

Een verstopping van je toilet, keukenafvoer of riolering kan voor een heleboel hinder zorgen. Gelukkig is Rioclean® jouw specialist in ontstoppingen, zowel in Limburg als Vlaams-Brabant.

ontstoppen

Een probleem met je afvoer ?

Onze betrouwbare ontstoppingsdienst biedt
snelle en veilige oplossingen

Een verstopping van je toilet, keukenafvoer of riolering kan voor een heleboel hinder zorgen. Een dergelijk probleem moet snel gedetecteerd en verholpen worden. Gelukkig is Rioclean® jouw specialist in ontstoppingen, zowel in Limburg als Vlaams-Brabant. Doordat we beschikken over ons eigen modern wagenpark en professioneel materiaal, kunnen we snel ter plaatse zijn om het probleem op te sporen en op te lossen.

Wij werken in diverse sectoren en kunnen iedereen helpen die op zoek is naar een professionele ontstoppingsdienst. Dat we netjes werken geeft onze klanten extra vertrouwen en gemoedsrust.

Verstopte toilet of verstopte keukenafvoer?

Reken op Rioclean®
expert in ontstoppingen

Van je toilet maak je elke dag gebruik. Een verstopt toilet is dan ook een probleem waar je snel vanaf wilt zijn. Wanneer je het traag of niet langer weglopen van wc-water of het opstijgen van water bij het doorspoelen niet opgelost krijgt met een plopper of keukenmiddel, wordt het tijd om een professional in te schakelen. Wij kunnen meteen nagaan of de oorzaak binnen- of buitenshuis ligt, de locatie achterhalen en het probleem efficiënt van de baan helpen! Dit doen we meestal via de septische put of controleput.

Hetzelfde geldt voor een verstopte keukenafvoer, die het meestal laat afweten door een opeenhoping van keukenvet. Onze techniekers kunnen vanaf een diameter van 4 cm snel en veilig ontstoppen met behulp van hoge druk. Daarna wordt alles grondig gereinigd en is je afvoer zo goed als nieuw.

Een probleem met je riolering ?

Ontstoppen van je riolering

Vastgezette zeepresten, vetten, bladeren en andere obstakels kunnen de verstopping van je riolering in de hand werken. Gelukkig kan je dan op Rioclean® rekenen als betrouwbare ontstoppingsdienst. Wij zorgen met behulp van hogedrukslangen met speciale spuitkoppen voor een snelle interventie, zoals dat hoort!

Dankzij ons professioneel materiaal in de handen van deskundige vakmensen met jaren ervaring, zijn onze interventies kort. De meeste problemen zijn immers al opgelost binnen een uur. Baart jouw riolering je zorgen of heb je een hardnekkig probleem?

Heb je vragen?

Ontdek onze veelgestelde vragen

Meer dan 30 jaar sterk
in ruim- en ontstoppingswerk

  • Specialist in ontstoppen en ruimen
  • Express dienst
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal
  • Meer dan 30 jaar ervaring