Bel ons

Ruimdienst

Voor onze ruimdienst is geen uitdaging te groot. Wij staan garant voor een snelle en propere lediging van je septische put in heel Limburg en Vlaams-Brabant.

Op zoek naar een professionele ruimdienst?

Rioclean® Limburg & Vlaams-Brabant
helpt je met allerhande ruimingswerken.

Septische put ledigen

Snel en proper de septische put leegmaken en de afvoer ontstoppen.

meer info

Regenwaterput reinigen

Ledigen, reinigen en onderhoud van de regenwaterput tegen o.a. geurhinder.

meer info

Vetputten & vetafscheiders ledigen

Verplicht onderhoud van vetvangers i.v.m. de milieuvergunning.

meer info

Zandvangers ledigen en reinigen​

Ophalen en vervoeren van Truck- en Carwash slib (zandvangers)

meer info

Beerput ledigen​

Snel uw beerput laten ledigen in regio Limburg? Maak nu online je afspraak!

meer info

Ruimen van kelders en kruipkelders

Ondergelopen kelders zijn allesbehalve aangenaam en vereisen een snelle tussenkomst.

meer info

Reiniging van uw septische put?

Professionele ruimdienst
voor een propere septische put

Een septische put bestaat uit twee compartimenten die huishoudelijk afvalwater naar de riolering leiden. Het eerste compartiment bevat het vast septisch materiaal en het tweede het vloeibare afvalwater, dat doorstroomt uit het eerste compartiment. Van hieruit volgt dit afvalwater een overloop naar de riolering. Het organisch materiaal wordt normaal spontaan afgebroken, maar het gebruik van toiletpapier en -verfrissers of chemische schoonmaakmiddelen verstoren deze natuurlijke bacteriële werking van een septische put.

Hierdoor ontstaat een ‘koek’ die de weg die het afvalwater aflegt, kan verhinderen. Bij zo’n vertraagd afvoerproces kan water omhoog gaan komen bij het doorspoelen van je toilet. Vaak hoor je hierbij een klokkend geluid. Dit is meestal een goed moment om de ruimdienst van Rioclean® te contacteren. Onze experten kunnen je probleem snel en efficiënt verhelpen. Ben je op zoek naar een snelle ruimdienst in Limburg en Vlaams-Brabant?

Geen uitdaging te groot !

Voor onze ruimdienst is geen uitdaging te groot.

Wij staan garant voor een snelle en propere lediging van je septische put in heel Limburg en Vlaams-Brabant. Achteraf zorgen wij voor het afvoeren van het opgezogen afvalwater naar Aquafin, waar het correct wordt verwerkt volgens de wettelijke normen. Wij deinzen voor geen enkel obstakel terug. Zelfs een put die veraf ligt, is voor onze ruimdienst geen enkel probleem. We beschikken over maar liefst 70 meter zuigdarmen. Of het nu gaat om een dringende interventie of een periodieke, preventieve lediging, we klaren elke klus snel en efficiënt en op een professionele manier.

Heb je vragen?

Ontdek onze veelgestelde vragen

Praktische afspraken

Wij maken graag heldere afspraken over tijdstippen en prijzen.

Na contactopname en planning communiceren we helder over de uren van ons bezoek. Deze aangegeven tijdstippen zijn niet het start- en eindpunt van de afspraak, maar een richtpunt voor de aanvang van de werken. Onze tarieven gelden voor een put tot 2000 liter inhoud. Per 1000 bijkomende liters betaal je een opleg van € 25.

Er is maar liefst 15 meter aanzuigleiding inbegrepen in de prijs. Vaak is dat voldoende. In het geval er toch bijkomende meters aanzuigleiding nodig zijn, betaal je € 1 per extra meter. Al onze prijzen zijn exclusief 21 % btw. Betalen kan ter plaatse, zowel contant als via Bancontact.

Meer dan 30 jaar sterk
in ruim- en ontstoppingswerk

  • Specialist in ontstoppen en ruimen
  • Express dienst
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal
  • Meer dan 30 jaar ervaring