Bel ons

Regenwaterput reinigen

Terug helder regenwater! Wij reinigen snel en proper de regenwaterput. Vraag een gratis offerte of maak nu online je afspraak!

Geurtje aan je regenwater?

Voorkom geurhinder en laat je regenwaterput reinigen

Regenwater wordt alsmaar meer gebruikt: voor toilet, wasmachine, douche, … En terecht! Het is goed voor het milieu en is kostenbesparend. Drinkwater is te duur en te kostbaar om een wc mee door te spoelen.

Het is wel nodig om regelmatig uw regenwaterput te laten reinigen. In de regenwaterput ontstaat spontaan een natuurlijke waterhuishouding, met nuttige bacteriën die het water schoon houden. De filter van de regenwaterput houdt echter niet alle vuil tegen. Algen, mos, bladeren en grond gaan zich ophopen en kunnen een onaangename geur en kleur geven aan je regenwater.

Zelf doen?

Contacteer een professional voor het reinigen van uw regenwaterput

Maar wat doe je als het water uit je regenwaterput onaangenaam ruikt en een vuile kleur heeft? Daal zelf niet af in de regenwaterput om hem te reinigen, dit is levensgevaarlijk!

Onze techniekers hebben de ervaring en het materiaal om uw regenwaterput deskundig te reinigen. Neem vrijblijvend contact op. Rioclean pompt de put leeg en we reinigen de bodem en wanden met hoge druk.

Wat kost het?

Prijs voor het ledigen van de regenwaterput:

Onze tarieven zijn voor een regenput tot 5000 liter inhoud. Indien groter wordt er € 50,- per bijkomende 5000 liter bijgerekend. 15 meter aanzuigleiding is inbegrepen. Bijkomende meters aanzuigleiding: € 1,- per meter. Prijzen zijn excl. 6% btw. Indien de woning jonger is dan 10 jaar: +21% btw.

Heb je vragen?

Ontdek onze veelgestelde vragen

Meer dan 30 jaar sterk
in ruim- en ontstoppingswerk

  • Specialist in ontstoppen en ruimen
  • Express dienst
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal
  • Meer dan 30 jaar ervaring