Bel ons

Ruimen van kelders en kruipkelders in Limburg

Merkt u een vreemde geur op en blijkt het zich allemaal in uw kelder af te spelen? Ondergelopen kelders zijn allesbehalve aangenaam en vereisen een snelle tussenkomst. De kelder vrijmaken van smurrie en water is immers cruciaal om de schade in te perken en hoge kosten te vermijden.

Beter voor uw gezondheid

Leegpompen en ruimen van kelders om erger te voorkomen

Het leegpompen van kelders en kruipkelders is noodzakelijk om schade aan eigendommen en gezondheidsrisico’s te voorkomen. Schimmel gedijt goed in vochtige omgevingen en kan allergieën, ademhalingsproblemen en andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Bovendien kan het water in kelders en kruipkelders de fundering van het gebouw beschadigen en structurele problemen veroorzaken.

Waarom loopt mijn kelder onder?

Oorzaken van een ondergelopen (kruip) kelder

Een ondergelopen kelder, waaraan zou dat kunnen liggen? Als het, bijvoorbeeld, buiten erg hard regent en de rioleringen kunnen al dat water niet aan, dan loopt uw kelder jammer genoeg onder water. Andere mogelijke oorzaken van een ondergelopen kelder zijn een verstopte leiding, of een breuk of lek in de leiding.

Weet u niet goed wat de oorzaak is van uw ondergelopen kelder? Dan komt Rioclean een nauwkeurige camera-inspectie uitvoeren die wat meer licht op het probleem zal schijnen, zonder kap- of breekwerken! Is de oorzaak een verstopte of lekkende leiding? Dan weten we dat meteen.
Voor het opsporen van afvoerbuizen, camera inspectie en het opsporen van geurhinder beschikken wij over gespecialiseerde apparatuur. Rioclean vertelt u wat de oorzaken kunnen zijn van een ondergelopen kelder en hoe u het probleem best aanpakt.

Snel van de kwalijke geur  in de kelder verlost

Rioclean voor professioneel ruimen van kelders

Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van moderne apparatuur en een gespecialiseerd wagenpark, lossen wij snel en op een professionele manier alle problemen op rond ontstoppingen, ruimingswerken en reiniging van riolen, septische putten en regenwaterputten.

Rioclean in Alken, Limburg zuigt de smurrie op en spuiten de kelder/kruipkelder terug proper. Natuurlijk geldt dit enkel maar voor kruipkelders met een betonnen bodem. Kruipkelders zonder vaste bodem (zandgrond) zijn iets moeilijker te reinigen, maar wordt door ons personeel zo goed mogelijk uitgevoerd om te zorgen dat u van uw kwalijke geur en de smurrie bent verlost.

Contacteer ons wanneer u te maken hebt met een ondergelopen kelder thuis, en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om de problemen op te lossen!

Heb je vragen?

Ontdek onze veelgestelde vragen

Meer dan 30 jaar sterk
in ruim- en ontstoppingswerk

  • Specialist in ontstoppen en ruimen
  • Express dienst
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal
  • Meer dan 30 jaar ervaring