Bel ons

Riool verstopt? Rioclean in Limburg biedt hulp

Een verstopt riool zorgt voor enorm veel overlast. Je kunt niet naar het toilet, er hangt een vieze rioollucht. Een snelle oplossing is dus gewenst. Als je niet op tijd actie onderneemt, kan het leiden tot grotere problemen, zoals overstromingen en beschadiging van je woning.

Je hebt nu twee opties: zelf het riool ontstoppen of een ontstoppingsdienst in Limburg bellen. De eerste optie werkt alléén bij oppervlakkige of kleine verstoppingen. Zit de verstopping van de riolering dieper, dan kies je beter voor optie twee. Wij lossen het probleem gegarandeerd snel en netjes voor je op.

ontstoppen

Oorzaken van een verstopt riool

Voordat je gaat beginnen is het goed om te weten wat de verstopping van je riolering nu precies heeft veroorzaakt.

Een verstopt riool kan veroorzaakt worden door toiletpapier, vochtige doekjes of zelfs geurblokjes die worden doorgespoeld. Soms komt er speelgoed, verf of andere knutselmateriaal per ongeluk in het toilet terecht. Hierdoor kan er binnenshuis een verstopping van het riool ontstaan.

Ook buitenshuis kunnen er verstoppingen optreden. Denk bijvoorbeeld aan een overvolle septische put. In dat geval moet de put worden geruimd. Het is ook mogelijk dat de bacteriehuishouding in de septische put ontregeld is, waardoor de septische deeltjes niet voldoende afbreken en de septische put niet meer doet wat moet.

Ook wortels van bomen kunnen leidingen beschadigen en leiden tot een blokkade. Door moderne diagnose technieken zoals camera inspectie, rook inspectie en geurdetectie, weten wij snel mogelijke schade te lokaliseren, wat de oorzaak van de schade is en hoe die te herstellen is.

Jouw specialist in Limburg om riolering te ontstoppen.    

Reken op Rioclean®
expert in ontstoppingen

Als de verstopping van je riool aanhoudt, kun je onze ontstoppingsdienst in Limburg inschakelen. Met camera-inspectie zijn we in staat je riolering in kaart te brengen. Eventuele breuken of verzakkingen worden zichtbaar. Onze alleskunners hebben de ontstopping binnen no-time opgelost.

Na de inspectie kunnen wij overgaan tot een herstelling of reiniging, zodat je zeker bent dat het probleem verholpen is. Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur en kunnen met een hoge druk de prop wegspuiten. Indien nodig plaatsen we een nieuwe buis in de riolering, om bijvoorbeeld een lek af te dichten.

Wij zorgen dat jouw riool binnen de kortste keren weer correct werkt. Rioclean in Limburg is tijdens kantooruren beschikbaar om dringende verstoppingen te verhelpen. Wij werken snel en zorgvuldig. Neem direct contact met ons op voor al uw spoedklussen.

Heb je vragen?

Ontdek onze veelgestelde vragen

Meer dan 30 jaar sterk
in ruim- en ontstoppingswerk

  • Specialist in ontstoppen en ruimen
  • Express dienst
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal
  • Meer dan 30 jaar ervaring