Regenwaterput reinigen

Terug helder regenwater! Wij reinigen snel en proper de regenwaterput. Bel ons gratis servicenummer of maak nu online je afspraak!

Regenwaterput reinigen in uw gemeente?

Regenwater wordt alsmaar meer gebruikt: voor toilet, wasmachine, douche, ... En terecht! Het is goed voor het milieu en is kostenbesparend. Drinkwater is te duur en te kostbaar om een wc mee door te spoelen. 

Het is wel nodig om regelmatig uw regenwaterput te laten reinigen. In de regenwaterput ontstaat spontaan een natuurlijke waterhuishouding, met nuttige bacteriën die het water schoon houden. De filter van de regenwaterput houdt echter niet alle vuil tegen. Algen, mos, bladeren en grond gaan zich ophopen en kunnen een onaangename geur en kleur geven aan je regenwater. 

Maar wat doe je als het water uit je regenwaterput onaangenaam ruikt en een vuile kleur heeft? Daal zelf niet af in de regenwaterput om hem te reinigen, dit is levensgevaarlijk! 

Onze techniekers hebben de ervaring en het materiaal om uw regenwaterput deskundig te reinigen. Neem vrijblijvend contact op. Rioclean pompt de put leeg en we reinigen de bodem en wanden met hoge druk. 

Prijs voor het ledigen van de regenwaterput:

Onze tarieven zijn voor een regenput tot 5000 liter inhoud. Indien groter wordt er € 50,- per bijkomende 5000 liter bijgerekend. 15 meter aanzuigleiding is inbegrepen. Bijkomende meters aanzuigleiding: € 1,- per meter. Prijzen zijn excl. 6% btw. Indien de woning jonger is dan 10 jaar: +21% btw.

Boek hieronder online uw afspraak.

Betaling kan contant of met Bancontact.

"Bekwame en vriendelijke mensen. Het probleem was vrijwel meteen opgelost! Beveel ze ten zeerste aan!"

Jolien Reekmans

"De mannen van rioclean hebben me echt uit de nood geholpen. Na mijn telefoontje waren ze snel bij ons thuis en ze hebben ook nog alles proper en netjes achter gelaten."

Marianne Steyls

"Deze mensen kennen hun vak door en door! In een mum van tijd was het probleem thuis opgelost. Verder gaven ze ons nog nuttige tips om toekomstige problemen te voorkomen."

Marnik Metten

"Ik ben tevreden met de manier van werken en hoe de werken zijn uitgevoerd!"

Koen Smeers